Glamour Ősz - 20% kedvezmény | DDStep Tél - 10% kedvezmény

Glamour Ősz - 20% kedvezmény | DDStep Tél - 10% kedvezmény

Nézz szét webáruházunkban, válogass kedvedre D.D.Step és Ponte20 gyerekcipők közül! A "Glamour ikonnal" megjelelölt termékeket 20% kedvezménnyel* rendelheted meg a GLAMOUR NAPOK ideje alatt!

Néhány fontos tudnivaló a rendeléshez: 
A "Glamour-napok" 20% kedvezmény a  'DDSTEPŐSZ' kóddal érvényesíthető webáruházunkban 2023.10.12. és 2023.10.15. között.
  • Rendelés módosítására, a kuponkód utólagos érvényesítésére, különböző időpontban leadott rendelések utólagos összevonására nincs lehetőség.
  • A megrendelés során megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást és a rendeléshez tartozó e-számlát.
  • Kérjük, a rendelés leadása előtt mérd meg gyermeked lábát. Rövid leírás a talphossz pontos méréséhez ide: https://ddsteponline.hu/pages/meretmeghatarozas kattintva olvasható.

 

2023.10.12. és 2023.10.15. között a D.D.Step és Ponte20 teljes árú téli cipők 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg. Kedvezmény automatikus beállításra került, a kuponkód használata nem szükséges.

...

A megrendelt termékeket az GLS Futárszolgálat szállítja ki, a rendelésben megadott címre. A futárszolgálat a rendelés várható szállítási időpontjáról a rendelésben megadott e-mail címre küld értesítést. 

Nem sikerült eltalálni a tökéletes méretet vagy fazont? Semmi gond! :)

Termék/méretcsere igénylést ide kattintva jelezheted felénk, a vásárlástól való elállásról itt találsz meg minden fontos részletet. Termékcsere esetén a kuponkedvezmény a cseretermékekre is beállításra kerül, az akciós ár ebben az esetben kizárólag az Glamour-napok ajánlatban megjelölt termékekre érvényesek.

Vissza a blogba