Termékcsere | Gondtalan vásárlás

Szeretnénk Megrendelőinknek kedveskedni egy, a vásárlást segítő szolgáltatásunkkal. A megfelelő gyerekcipő fazonjának, méretének kiválasztása nem mindig könnyű feladat egy szülő számára, ezért minden egyes lábbeli vásárlása esetén „Gondtalan vásárlás” szolgáltatásunkat ajándékba kapja.

Gondtalan vásárlás” esetén a visszaigazolástól - számla kiállítási napjától számított 7 napon belül vállaljuk a következő extra szolgáltatásokat:

  • Méretcsere esetén a szállítás költségét átvállaljuk. Írásban, előre egyeztetett időpontban futárszolgálattal kiküldjük az új méretű lábbelit és egyazon időben, ugyanannak a futárnak kérjük visszaszolgáltatni a nem megfelelő méretű lábbelit. Ez a szolgáltatásunk csak az első csere esetén él! A második csere szállítási költségeit a Megrendelőnknek kell viselnie.
  • Minőségi kifogás esetén a termék visszaküldésének és újraküldésének költségét mi vállaljuk. Írásban előre egyeztetett helyen és időben, az általunk megszervezett futárszolgálat átveszi Megrendelőnktől a terméket, továbbá vállaljuk az új vagy javított termék visszaszállítását is a saját költségünkön.

"Gondtalan vásárlás" opció csak D.D.step gyerekcipő és Ponte20 gyerekcipő vásárlása esetén kapható, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.

Termékcsere kizárólag abban az esetben vehető igénybe, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik.

---

Kérjük, termékcsere igényét írásban jelezze felénk, az alábbi "Termékcsere igénylése" adatlap kitöltésével.

---

Termékcserére természetesen a "Gondtalan vásárlás" ajánlatunk lejárta után is van lehetőség, a visszaigazolástól számított 14 napon belül. Ebben az esetben a futárszolgálat díját, 2×895Ft-ot (egyszeri oda-és egyszeri visszaszállítás díja) a futárnál kell kifizetni a csomag átvételekor/átadásakor.