Gondtalan vásárlás

Szeretnénk Megrendelőinknek kedveskedni egy, a vásárlást segítő szolgáltatásunkkal. A megfelelő gyerekcipő fazonjának, méretének kiválasztása nem mindig könnyű feladat egy szülő számára, ezért minden egyes lábbeli vásárlása esetén „Gondtalan vásárlás” szolgáltatásunkat ajándékba kapja. „Gondtalan vásárlás” esetén a visszaigazolástól számított 7 napon belül vállaljuk a következő extra szolgáltatásokat:

  • Méretcsere esetén a szállítás költségét átvállaljuk. Írásban, előre egyeztetett időpontban futárszolgálattal kiküldjük az új méretű lábbelit és egyazon időben, ugyanannak a futárnak kérjük visszaszolgáltatni a nem megfelelő méretű lábbeli. Ez a szolgáltatásunk csak az első csere esetén él! Második csere szállítási költségeit Megrendelőnknek kell viselnie.
  • Minőségi kifogás esetén a termék visszaküldésének és újraküldésének költségét mi vállaljuk. Írásban előre egyeztetett helyen és időben általunk megszervezett futárszolgálat átveszi Megrendelőnktől a terméket, továbbá vállaljuk az új vagy javított termék visszaszállítását is a saját költségünkön.

"Gondtalan vásárlás" opció csak D.D.step gyerekcipő és Ponte20 gyerekcipő vásárlása esetén kapható, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.

  • Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: MFH 92 ONLINE Kft. Kőbányai út 47b, 1101 Budapest.* A Vásárló kérésére írásban előre egyeztetett helyen és időben az általunk megszervezett futárszolgálat visszaveszi a terméket, ennek egyszeri költsége 795 Ft, ami a teljes megrendelés/visszaküldött termék vételárából kerül levonásra. 
    Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 6. pontjában olvashatja.

Gondtalan vásárlás” opció a megrendelés visszaigazolásakor a rendelés visszaigazoláson fel lesz tüntetve.

*Tájékoztatjuk a kedves Vásárlóinkat, hogy amennyiben Magyar Posta útján küldik vissza a termékeiket, akkor semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni a késedelmekért és a csomagok esetleg vissza szállításáért.

Budapest, 2017.06.15.