Termékcsere | Gondtalan vásárlás

Termékcserére a számla kiállítási napjától számított 21 naptári napon belül van lehetőség. Termékcserére "Gondtalan vásárlás" ajánlatunk lejárta után is van lehetőség, ebben az esetben a futárszolgálat díját, 2×1.195Ft-ot (egyszeri oda-és egyszeri visszaszállítás díja) a futárnál kell kifizetni a csomag átvételekor/átadásakor.

„Gondtalan vásárlás” szolgáltatás igénybevételekor a visszaigazolástól - számla kiállítási napjától számított 7 naptári napon belül vállaljuk a következő extra szolgáltatásokat:

  • Méret/modell csere esetén a szállítás költségét átvállaljuk. Írásban, előre egyeztetett időpontban futárszolgálattal kiküldjük az új méretű lábbelit és egyazon időben, ugyanannak a futárnak kérjük visszaszolgáltatni a nem megfelelő méretű lábbelit. Ez a szolgáltatásunk csak az első csere esetén él! A második csere szállítási költségeit a Megrendelőnknek kell viselnie.
  • Minőségi kifogás esetén a termék visszaküldésének és újraküldésének költségét mi vállaljuk. Írásban előre egyeztetett helyen és időben, az általunk megszervezett futárszolgálat átveszi Megrendelőnktől a terméket, továbbá vállaljuk az új vagy javított termék visszaszállítását is a saját költségünkön.

    "Gondtalan vásárlás" opció csak D.D.step, Ponte20 és Stitch & Walk gyerekcipő* vásárlása esetén vehető igénybe. *Kiegészítő termékek - például talpbetét - cseréje "Gondtalan vásárlás" ajánlat keretén belül nem vehető igénybe.

    Termékcsere kizárólag abban az esetben vehető igénybe, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak.