Termékcsere | Gondtalan vásárlás

Szeretnénk Megrendelőinknek kedveskedni egy, a vásárlást segítő szolgáltatásunkkal. A megfelelő gyerekcipő fazonjának, méretének kiválasztása nem mindig könnyű feladat egy szülő számára, ezért minden egyes lábbeli vásárlása esetén „Gondtalan vásárlás” szolgáltatásunkat ajándékba kapja.

Gondtalan vásárlás” esetén a visszaigazolástól - számla kiállítási napjától számított 7 napon belül vállaljuk a következő extra szolgáltatásokat:

  • Méretcsere esetén a szállítás költségét átvállaljuk. Írásban, előre egyeztetett időpontban futárszolgálattal kiküldjük az új méretű lábbelit és egyazon időben, ugyanannak a futárnak kérjük visszaszolgáltatni a nem megfelelő méretű lábbelit. Ez a szolgáltatásunk csak az első csere esetén él! A második csere szállítási költségeit a Megrendelőnknek kell viselnie.
  • Minőségi kifogás esetén a termék visszaküldésének és újraküldésének költségét mi vállaljuk. Írásban előre egyeztetett helyen és időben, az általunk megszervezett futárszolgálat átveszi Megrendelőnktől a terméket, továbbá vállaljuk az új vagy javított termék visszaszállítását is a saját költségünkön.

"Gondtalan vásárlás" opció csak D.D.step gyerekcipő és Ponte20 gyerekcipő vásárlása esetén kapható, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.

Kérjük, termékcsere igényét írásban jelezze felénk, az alábbi "Termékcsere igénylése" adatlap kitöltésével vagy az info@ddsteponline.hu e-mail címre küldött levélben a megrendelés számára történő hivatkozással (a termék modellszámát és méretét kérnénk feltüntetni).

---

Termékcserére természetesen a "Gondtalan vásárlás" ajánlatunk lejárta után is van lehetőség, a visszaigazolástól számított 14 napon belül. Ebben az esetben a futárszolgálat díját, 2×895Ft-ot (egyszeri oda-és egyszeri visszaszállítás díja) a futárnál kell kifizetni a csomag átvételekor/átadásakor.