Visszaküldés, csere

Abban az esetben, ha a megrendelt, kiszállított termék mérete, fazonja nem megfelelő, a termék átvételétől számított 7 nap áll Megrendelő rendelkezésére, hogy csere iránti szándékát írásban jelezze felénk! Az info@ddsteponline.hu e-mail címre küldött levélben a megrendelés számára történő hivatkozással a termék modellszámát és méretét kérnénk feltüntetni. Továbbá, a visszaküldött helyett kért újabb lábbeli modellszámát és méretét kérnénk pontosan megadni.

A csereigénnyel kapcsolatban 1-2 munkanapon belül válaszlevélben küldünk tájékoztatást.

A visszaküldés, csere menete az eredeti vásárláshoz kapcsolódó szolgáltatástól függ.

Amennyiben Megrendelő lábbelit rendelt meg (nem a "Kiegészítők" kategóriában található termék), a terméket a Gondtalan vásárlás opciónkkal együtt szolgáltattuk.

Gondtalan vásárlás esetén 7 napon belül vállaljuk a következő extra szolgáltatást:

-     Csere esetén a szállítás költségét átvállaljuk. Futárszolgálattal kiküldjük az írásban előre egyeztetett, új méretű/fazonú lábbelit és Megrendelő egyazon időben, futárszolgálatnak visszaszolgáltatja a nem megfelelő méretű/fazonú lábbelit. Ez a szolgáltatásunk csak az első csere esetén él! Második csere szállítási költségeit Megrendelőnek kell viselnie.

"Gondtalan vásárlás" opció kizárólag lábbelik vásárlásával kapható, kiegészítő termékekhez nem adható.

Abban az esetben, ha Megrendelő rendelése leadásakor csak kiegészítő termék(ek)et rendelt, „Gondtalan vásárlás” szolgáltatás nyújtása nélkül teljesítjük a megrendelést.

-     Csere esetén Megrendelő saját költségén visszaküldi a nem megfelelő méretű/fazonú lábbelit.

Ebben az esetben kérnénk a csomagot futárszolgálattal, vagy postai úton, ajánlott küldeményként részünkre visszaküldeni. Utánvéttel, portósan visszaküldött lábbelit nem áll módunkban átvenni. A visszaérkezett áru beérkezése után, az írásban előre egyeztetett új méretű/fazonú lábbelit 795 Ft áron küldjük Megrendelő részére, mely összeget Megrendelő a futárnak fizeti a csomag átvételekor.

Bármely esetben, amikor a visszaküldés költsége Vevőt terheli, a visszaadni kívánt árut az alábbi címre kérjük postázni ajánlott küldeményként:

MFH 92 ONLINE Kft. Kőbányai út 47b, 1101 Budapest

Minden esetben a visszaküldött lábbelit az eredeti csomagolásában, amennyiben ez sérült, akkor csomagolópapírba újracsomagolva, eredeti dobozában, a terméken lévő címkét a terméken hagyva, a számlával együtt kérnénk visszaküldeni! A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza se sérüljön! Magára a cipős dobozra, illetve a dobozon lévő címkékre se írás, sem semmilyen ragasztó, címke nem kerüljön!

Amennyiben Megrendelőnk a 7 napos vásárlástól való elállás mellett dönt, a termék átvételétől számított 7 nap áll Megrendelő rendelkezésére, hogy ezen szándékát írásban jelezze felénk! Az info@ddsteponline.hu e-mail címre küldött levélben a megrendelés számára történő hivatkozással a termék modellszámát és méretét kérnénk feltüntetni. Továbbá, Megrendelő levelében jelezze, hogy vásárlásához kapcsolódott-e „Gondtalan vásárlás” opció. Továbbá, mindenképp küldje el írásban az összes, bankszámlaszámára történő pontos utaláshoz szükséges adatot, úgy mint: Számlatulajdonos neve, Bankszámlaszám, Számlavezető bank neve.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 6. pontjában olvashatja.