Szállítás

A DDStepOnline.hu webáruházban rendelt termékeket a GLS Hungary vagy a MPL (Magyar Posta) futárszolgálattal küldjük el a Megrendelőink részére.

A kiszállításról a Megrendelő e-mailben kap értesítést. A szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségének, értékének függvényében változhatnak. A szállítási idő utánvétes rendelés esetén általában 1-2 munkanap, előre utalás/ banki befizetés/bankkártyás fizetés esetén az összeg bankaszámlánkra való beérkezésétől számított 1-2 munkanap. A kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet.

Amennyiben a Megrendelő lábbelit (nem a "Kiegészítők" kategóriában található termék) rendel webáruházunkból, a terméket a "Gondtalan vásárlás"szolgáltatással együtt kapja.

Előre utalás bankszámlára, banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt termék az összeg bankaszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra.

Utánvétes szállítás esetén kiszállításkor a megrendelt termék árát és a szállítási díjat a vevő a futárnak fizeti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Ajánlatunk csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek. Személyes átvételre nincs lehetőség.

GLS Futárszolgálat

Szállítás díja - 16.499 Ft-ig
Szállítás díja - 16.500 Ft-tól Online fizetés díj Utánvét szolgáltatás díj Adminisztrációs díj
Házhozszállítás 1.195 Ft 0 Ft 0 Ft 395 Ft 0 Ft
Csomagautomata 1.195 Ft 0 Ft 0 Ft 395 Ft 0 Ft
Csomagpont 1.195 Ft 0 Ft 0 Ft 395 Ft 0 Ft
 • GLS házhoz szállítás 1-2 munkanap alatt,
 • online nyomon követés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match
 • GLS Ügyfélszolgálat (H-P: 7:00-20:00): Telefon: (+36 29) 88 66 70 | Fax: (+36 29) 88 66 10 | E-mail: info@gls-hungary.com
 • Az GLS Hungary futárszolgálat az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Megrendelőink részére:
  • A csomag feladásakor e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, újabb értesítést kap e-mailen a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, az GLS Hungary ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén újabb e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek.
  • A második kézbesítésről a címzett elektronikus felületen dönthet, igénye szerint.
  • Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban,egy másik címre,
  • személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS Hungary CsomagPontban. Az GLS Hungary CsomagPontok listája az alábbi linken érhető el: GLS Hungary Csomagpont

   GLS | CsomagPontok

   Magyarország 200 településén már több mint 2000 GLS CsomagPont található! A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.
   Mikor érdemes GLS CsomagPontba kérni a kiszállítást?
   • Ha már másnap szeretné átvenni a megrendelt árut,
   • Ha napközben ritkán van otthon, és ezért nem tud a futárra várni,
   • Ha saját időbeosztás szerint szeretné az ügyeit intézni,
   • Ha szívesen kihasználná az egyes üzletek hosszú nyitva tartási idejét,
   • Ha gyakran van úton, és ezért egyszerűen útba esik az átvevőhely.
   A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken különböző profilú üzletekben, 200 településen több mint 500 helyen várják Önt.  A GLS CsomagPont keresővel könnyen kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi átvevőhelyet.
   Hogy történik a csomag átvétele a GLS CsomagPontban?
   • Az áru feladását követő munkanapon a GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld Önnek, hogy az árut a GLS CsomagPontban átveheti.
   • Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznia kell az átvételnél.
   • Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehet a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitva tartási idejét.
   • A megrendelésnél megadott akár 4 átvevő közül, személyazonosító igazolvány bemutatása után, bárki átveheti a megrendelt árut.
   Mikor vehetem át leghamarabb a megrendelt árut a GLS CsomagPontban?
   Az online vásárlás visszaigazolása után a webáruház feladja a csomagot, amelyet a GLS már a következő munkanapon kiszállítja a megjelölt GLS CsomagPontba. Így az üzlet nyitva tartásán belül bármikor átveheti.
   Utánvétes csomagok átvétele
   Az összes GLS CsomagPontban készpénzzel kiegyenlítheti az utánvétes összeget, illetve egyes üzletekben (Pátria, Cromax) bankkártyát is elfogadnak.
   További információt a GLS CsomagPontokról a www.csomag.hu és a www.gls-group.eu oldalon talál.
   GLS | Érintés nélküli kézbesítés
   Vásárlóink biztonsága érdekében csatlakoztunk a GLS futárszolgálat "Érintés nélküli kézbesítés" szolgáltatásához Érintés nélküli kézbesítés esetén a címzett/átvevő nem helyez el aláírást az aláírást rögzítő technikai eszközben (kéziszkennerben), helyette a futár rögzíti az átvevő nevét, az aláírás rovatban pedig a szolgáltatás kódja (CLD) kerül megjelenítésre.

   GLS csomagautomata

   Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Csomagautomaták segítségével. A GLS Csomagautomaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig redelkezésre áll. A csomag átvételre az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre.

    

   MPL futárszolgálat
   Szállítás díja Online fizetés díj Utánvét szolgáltatás díj Adminisztrációs díj
   Házhozszállítás 1.990 Ft 0 Ft 395 Ft 495 Ft
   Csomagautomata 990 Ft 0 Ft 395 Ft 495 Ft
   Csomagpont 990 Ft 0 Ft 395 Ft 495 Ft
   MPL Házhozszállítás
   Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel. A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Országos lefedettség. Kétszeri kézbesítési kísérlet MPL Üzleti csomag esetén, amelyet az alapdíj tartalmaz. Bővebb info: https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites
   MPL Csomagautomata

   A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre. 

   Bővebb infó: https://www.posta.hu/csomagautomata

   MPL Posta Pont
   • Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozható a csomag. Itt megnézhető, hogy Önnek melyik esik útba.
   • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné.
   • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
   • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
   • A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.

   A küldemények maximális tömege 20 kg.