GLAMOUR NAPOK - 2021 Ősz

GLAMOUR NAPOK - 2021 Ősz

Nézz szét webáruházunkban, válogass kedvedre D.D.Step és Ponte20 gyerekcipők közül! Teljes áru termékeinket 20% kedvezménnyel rendelheted meg a GLAMOUR NAPOK ideje alatt!

Néhány fontos tudnivaló a rendeléshez: 
 • A kuponkód kizárólag a "Pénztár" menüpontban váltható be. A megjegyzésben / e-mailben elküldött kuponkódot utólag nem áll módunkban érvényesíteni.
 • A kuponkód vásárlóként egy alkalommal használható fel. Különböző időpontban leadott rendelések utólagos összevonására nincs lehetőség.
 • A megrendelés során megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást és a rendeléshez tartozó e-számlát.
 • Kérjük, a rendelés leadása előtt mérd meg gyermeked lábát. Rövid leírás a belső talphossz pontos méréséhez ide: https://ddsteponline.hu/pages/meretmeghatarozas kattintva olvasható.
 • A belső talphossz adatok a termékoldalon található "Mérettáblázat" linkre kattintva érhetőek el. A mérettáblázatban feltüntetett adatok nem a talpbetét / cipő teljes hosszát, hanem hanem a gyermek talphossz méretét jelölik. 
A megrendelt termékeket az GLS Futárszolgálat szállítja ki, a rendelésben megadott címre. A futárszolgálat a rendelés várható szállítási időpontjáról a rendelésben megadott e-mail címre küld értesítést. 

  A kedvezmény a GLAMOUR magazinban (vagy appban) található "D.D.Step kupon" hátoldalán található kóddal érvényesíthető. Ajánlatunk 2021.10.07. és 2021.10.10. között érvényes minden teljes áru termékre.

  Nem sikerült eltalálni a tökéletes méretet vagy fazont? Semmi gond! :)

  Termék/méretcsere igénylést ide kattintva jelezheted felénk, a vásárlástól való elállásról itt találsz meg minden fontos részletet. Termékcsere esetén a kuponkedvezmény kizárólag az ajánlatban megjelölt termékekre érvényes.

  Vissza a blogba