BLACK FRIDAY HÉTVÉGE

BLACK FRIDAY HÉTVÉGE

ddsteponline black friday

BLACK FRIDAY HÉTVÉGE 
Nézz szét webáruházunkban és rendeld meg kedvenceidet 20% kedvezménnyel! A kuponkód 2021.11.26. és 2021.11.28. között érvényes teljes árú termékeinkre.
...
A 20% kedvezményt érvényesítő kuponkód: "BLACK20"
...
Néhány fontos tudnivaló a rendeléshez: 
  • A kuponkód kizárólag a "Pénztár" menüpontban váltható be. A megjegyzésben / e-mailben elküldött kuponkódot utólag nem áll módunkban érvényesíteni.
  •  Különböző időpontban leadott rendelések utólagos összevonására nincs lehetőség.
  • A megrendelés során megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást és a rendeléshez tartozó e-számlát.
  • Kérjük, a rendelés leadása előtt mérd meg gyermeked lábát. Rövid leírás a belső talphossz pontos méréséhez ide: https://ddsteponline.hu/pages/meretmeghatarozas kattintva olvasható.
  • A belső talphossz adatok a termékoldalon található "Mérettáblázat" linkre kattintva érhetőek el. A mérettáblázatban feltüntetett adatok nem a talpbetét / cipő teljes hosszát, hanem hanem a gyermek talphossz méretét jelölik. 
A megrendelt termékeket az GLS Futárszolgálat szállítja ki, a rendelésben megadott címre. A futárszolgálat a rendelés várható szállítási időpontjáról a rendelésben megadott e-mail címre küld értesítést. 

Nem sikerült eltalálni a tökéletes méretet vagy fazont? Semmi gond! :)

Termék/méretcsere igénylést ide kattintva jelezheted felénk, a vásárlástól való elállásról itt találsz meg minden fontos részletet. Termékcsere esetén a kuponkedvezmény kizárólag az ajánlatban megjelölt termékekre érvényes.

Vissza a blogba