Visszaküldés | Elállás

Abban az esetben, ha a megrendelt, kiszállított termék mérete, fazonja nem megfelelő, a termék átvételétől számított 14 nap áll a Megrendelő rendelkezésére, hogy elállási szándékát írásban jelezze felénk!

Az alábbi "Elállási adatlap" kitöltésével vagy az info@ddsteponline.hu e-mail címre küldött levélben a megrendelés számára történő hivatkozással (a termék modellszámát és méretét kérnénk feltüntetni).

Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: D.D.STEP | MFH 92 ONLINE Kft.  Kőbányai út 47b, 1101 Budapest 

*Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy amennyiben Magyar Posta útján küldik vissza a termékeiket, akkor semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni a késedelmekért és a csomagok esetleg vissza szállításáért.

A Megrendelő kérésére írásban előre egyeztetett helyen és időben az általunk megszervezett futárszolgálat visszaveszi a terméket, ennek egyszeri költsége 895 Ft, ami a teljes megrendelés/visszaküldött termék vételárából kerül levonásra.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 6. pontjában olvashatja.

Minden esetben a visszaküldött lábbelit az eredeti csomagolásában, amennyiben ez sérült, akkor csomagolópapírba újracsomagolva, eredeti dobozában, a terméken lévő címkét a terméken hagyva, a számlával együtt kérnénk visszaküldeni! A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza se sérüljön! Magára a cipős dobozra, illetve a dobozon lévő címkékre se írás, sem semmilyen ragasztó, címke ne kerüljön!

...

Termék visszaküldésére abban az esetben van mód, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik.

...

Az elállási jog gyakorlása kizárólag D.D.step gyerekcipő és Ponte20 gyerekcipő vásárlása esetén vehető igénybe, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.