Visszaküldés | Elállás

Abban az esetben, ha a megrendelt, kiszállított termék mérete, fazonja nem megfelelő, a számla kiállításától számított 21 naptári nap áll a Megrendelő rendelkezésére, hogy az alábbi "Elállási adatlap" kitöltésével kitöltésével és elküldésével elállási szándékát jelezze felénk.


Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: D.D.STEP | MFH 92 ONLINE Kft. 1144 Budapest, Egyenes utca 6.

A Megrendelő kérésére írásban előre egyeztetett helyen és időben az általunk megszervezett futárszolgálat visszaveszi a terméket, ennek egyszeri költsége 1.195 Ft, ami a visszaküldött termék vételárából kerül levonásra.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 6. pontjában olvashatja.

 


 

Termék visszaküldésére abban az esetben van mód, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik.

...

Az elállási jog gyakorlása kizárólag D.D.step gyerekcipő és Ponte20 gyerekcipő vásárlása esetén vehető igénybe, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.