Visszaküldés | Elállás

Abban az esetben, ha a megrendelt, kiszállított termék mérete, fazonja nem megfelelő, a termék átvételétől számított 14 nap áll a Megrendelő rendelkezésére, hogy elállási szándékát írásban jelezze felénk!

Az alábbi "Elállási adatlap" kitöltésével vagy az info@ddsteponline.hu e-mail címre küldött levélben a megrendelés számára történő hivatkozással (a termék modellszámát és méretét kérnénk feltüntetni).

Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: D.D.STEP | MFH 92 ONLINE Kft.  Kőbányai út 47b, 1101 Budapest 

*Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy amennyiben Magyar Posta útján küldik vissza a termékeiket, akkor semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni a késedelmekért és a csomagok esetleg vissza szállításáért.

A Megrendelő kérésére írásban előre egyeztetett helyen és időben az általunk megszervezett futárszolgálat visszaveszi a terméket, ennek egyszeri költsége 895 Ft, ami a teljes megrendelés/visszaküldött termék vételárából kerül levonásra.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 6. pontjában olvashatja.

Minden esetben a visszaküldött lábbelit az eredeti csomagolásában, amennyiben ez sérült, akkor csomagolópapírba újracsomagolva, eredeti dobozában, a terméken lévő címkét a terméken hagyva, a számlával együtt kérnénk visszaküldeni! A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza se sérüljön! Magára a cipős dobozra, illetve a dobozon lévő címkékre se írás, sem semmilyen ragasztó, címke ne kerüljön!

Az elállási jog gyakorlása kizárólag D.D.step gyerekcipő és Ponte20 gyerekcipő vásárlása esetén vehető igénybe, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.