Szállítás-Fizetés

A D.D.step gyerekcipő webáruházban megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálattal küldjük el a Megrendelőink részére.

A kiszállításról Megrendelő e-mailben kap értesítést. Szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségének, értékének függvényében változhatnak. A szállítási idő utánvétes rendelés esetén általában 1-2 munkanap, azonban a kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet. Utánvétes szállítás esetén a GLS Futárszolgálattal történő kiszállításkor a megrendelt termék árát és a szállítási díjat a vevő a futárnak fizeti.

Előre utalás bankszámlánkra, banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelést az összeg bankaszámlánkra való beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül igyekszünk átadni a futárszolgálatnak.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

A szállítási költség Magyarországon belül 1.195 Ft csomagonként. Az utánvét szolgáltatás díja: 395 Ft Amennyiben Megrendelő lábbelit (nem a "Kiegészítők" kategóriában található) rendel webáruházunkból, az adott terméket a "Gondtalan vásárlás" szolgáltatással együtt kapja.

Abban az esetben, ha Megrendelő rendelése leadásakor csak kiegészítő termék(ek)et vásárol a szállítási költség továbbra is 1.195 Ft, azonban, ebben az esetben Szolgáltató "Gondtalan vásárlás" szolgáltatás nyújtása nélkül teljesíti a megrendelést.

Ingyenes a szállítási költség amennyiben az egyszeri vásárlás 16.500 Ft összeget meghaladó értékű. Az utánvét szolgáltatás díja: 395 Ft

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Személyes átvételre nincs lehetőség!

A webáruházban az alábbi fizetési opciók közül lehet választani:

Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. A termék a GLS Futárszolgálattal kerül kiszállításra, a megrendelés végösszegét a futárnak készpénzben kell kifizetnie. Az utánvét szolgáltatásért külön költség nem kerül felszámításra.

Előre utalás bankszámlára vagy banki befizetés: Megrendelő a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató MKB Banknál vezetett 10300002-10636365-49020018 számú bankszámlájára banki átutalás vagy banki befizetés útján. Mindkét esetben a megjegyzés rovatban a megrendelés számot szükséges feltünteti. A Megrendelő a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás vagy befizetés jóváírását követően jogosult. Amennyiben előre utalás vagy banki befizetés esetén a rendeléstől számított 7 napon belül nem érkezik be az átutalt összeg, úgy Szolgáltató a rendelést törli.

Bankkártyával történő fizetés: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése az OTP Simple bankkártyás rendszerén keresztül történik. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról az OTP nem kap értesítést a Szolgáltatótól, és a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató sem értesül, azokat nem tárolja. A kártyás fizetéshez a Megrendelő internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Megrendelő folyószámláján.