Blog — hírlevél

BLACK FRIDAY HÉTVÉGE

Írta: Account Owner D.D.Step,

BLACK FRIDAY HÉTVÉGE  Nézz szét webáruházunkban* és rendeld meg kedvenceidet 20% kedvezménnyel! A kuponkód 2020.11.27. és 2020.11.29. között érvényes teljes árú termékeinkre. A 20% kedvezményt érvényesítő kuponkód: "BLACKFRIDAY" Kérjük, a pénztár menüpontban aktiváld a kuponkódot. A kuponkód más kedvezményes kuponnal nem összevonható. A kedvezmény utólagos érvényesítésére nincs lehetőség. *Webáruházunkba a teljes őszi-téli kollekciónk megérkezett és idén sajnos már a Forgalmazótól sem számítunk további méretutánpótlásra.

Tovább →

Elkezdődött a leértékelés!

Írta: Account Owner D.D.Step,

D.D.Step, Ponte20 és Stitch & Walk gyerekcipők most akár 30% kedvezménnyel rendelhetők webshopunkból! 

Tovább →

Fedezd fel nyári kollekciónkat most!

Írta: Account Owner D.D.Step,

Webáruházunkba a D.D.step, a Ponte20 és a Stitch & Walk teljes nyári kollekciója megérkezett! Ha időd engedi, ugorj be hozzánk és rendeld meg kedvenceidet!

Tovább →

Ponte20 | Tavaszi kollekció

Írta: Account Owner D.D.Step,

Ponte20 | Tavaszi kollekció ✿✿✿ Szupinált kollekciónk első darabjai már megérkeztek! ✿✿✿Mikor válasszunk szupinált gyerekcipőt?A rövid válasz: Ha az ortopéd orvos vagy a védőnő ezt javasolja! :) Egy kicsit hosszabban: A szupinálás a lábbeli belső talpának kifelé döntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye optimális helyzetbe kerüljön, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése. A technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a „normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el. Fontos, hogy gyermekeink mindig a koruknak és...

Tovább →

★★★ NAGY NYÁRI AKCIÓ ★★★

Írta: Admin D.D.Step,

Nézz szét webáruházunkban, válogass kedvedre D.D.Step és Ponte20 nyári gyerekcipők közül és rendeld meg kedvenceidet szuper kedvezménnyel!

Tovább →