Rendelés és házhozszállítás a koronavírus árnyékában

Rendelés és házhozszállítás a koronavírus árnyékában

Frissítés  | 2020.03.21.

GLS CsomagPont szolgáltatás 

 

Webáruházunk és a házhozszállítás továbbra is zavartalanul működik, azonban a GLS Futárszolgálat a CsomagPontok üzemeltetését átmenetileg felfüggesztette. 

Kérjük, szállítási címként az otthoni - esetleg munkahelyi címet adjátok meg a rendelésben, ahol a futár munkaidőben át tudja adni a csomagot. 

A szállítási idő a futárszolgálat leterheltsége miatt várhatóan 1-3 munkanapra növekedhet. Megértéseteket köszönjük!

Fontos: A csomagok átvételénél továbbra is azt ajánljuk, hogy lehetőleg kerüld a közeli fizikai kontaktust a futárral (ő is kerülni fogja veled), saját tollal írd alá az átvételt, és csomagátvétel után alaposan moss kezet.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! :)

***

Frissítés  | 2020.03.20.

GLS | Érintés Nélküli Kézbesítés


A vírus okozta körülményekre való tekintettel GLS Futárszolgálat elérhetővé teszi minden DDStepOnline.hu megrendeléshez az Érintés nélküli (Contactless delivery) kézbesítést.

A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti. Ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát a készpénzes/bankkártyás fizetést nem érinti.

A csomagok átvételénél továbbra is azt ajánljuk, hogy lehetőleg kerüld a közeli fizikai kontaktust a futárral (ő is kerülni fogja veled), saját tollal írd alá az átvételt, és csomagátvétel után alaposan moss kezet.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! :)

***

Dátum | 2020.03.16.

Sziasztok! :) Az elmúlt néhány napban több levelet-telefont kaptunk, a rendelések házhozszállításával kapcsolatban. Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket és válaszokat:

Meddig fognak működni a futárszolgálatok?

Egyelőre semmiféle korlátozás nem akadályozza a futárszolgálatok munkáját. Szerződött partnerünk a GLS Futárszolgálat, továbbra is gondtalanul végzik a csomagok szállítását.

Milyen intézkedéseket vezettek be a futárszolgálatok?

A futárszolgálatok az Egészségügyi Minisztérium és a WHO által kiadott megelőző intézkedéseket maradéktalanul betartják, a futárjaikat kézfertőtlenítővel látják el, valamint az általuk használt scannerek fertőtlenítésére törlőkendőket használnak.

Címzettként mit tehetek?

Mint ahogy azt a mindennapok többi helyzetében, a csomagok átvételénél is azt ajánljuk, hogy lehetőleg kerüld a közeli fizikai kontaktust a futárral (ő is kerülni fogja veled), saját tollal írd alá az átvételt, és csomagátvétel után alaposan moss kezet.

Az adott körülmények mellett a GLS Futárszolgálat mindent megtesz a csomagok maradéktalan célba juttatásáért. Viszont fontos megjegyezni, hogy a helyzet napról napra, vagy akár óráról órára változhat.

Természetesen, ahogy új információt kapunk, azt itt a blogunkban és a Facebook oldalunkon frissítjük.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! :)

Vissza a blogba