Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

A DD Step webáruházunkban rendelt termékeket a TRANS-O-FLEX futárszolgálattal küldjük el a Megrendelőink részére. 

A kiszállításról Megrendelő e-mailben kap értesítést. Szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségének, értékének függvényében változhatnak. A szállítási idő utánvétes rendelés esetén általában 1-2 munkanap, előre utalás/ banki befizetés/bankkártyás fizetés esetén az összeg bankaszámlánkra való beérkezésétől számított 1-2 munkanap. A kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet.

A szállítási költség Magyarországon belül 795 Ft csomagonként. Amennyiben Megrendelő lábbelit (nem a "Kiegészítők" kategóriában található termék) rendel webáruházunkból, a terméket a "Gondtalan vásárlás" szolgáltatással együtt kapja.

Abban az esetben, ha Megrendelő rendelése leadásakor csak kiegészítő termék(ek)et vásárol, a szállítási költség továbbra is 795 Ft, azonban, ebben az esetben Szolgáltató "Gondtalan vásárlás" szolgáltatás nyújtása nélkül teljesíti a megrendelést.

Ingyenes a szállítási költség amennyiben az egyszeri vásárlás 15.000 Ft összeget meghaladó értékű.

 

Előre utalás bankszámlára, banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt termék az összeg bankaszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra.

Utánvétes szállítás esetén a TRANS-O-FLEX futárszolgálattal történő kiszállításkor a megrendelt termék árát és a szállítási díjat a vevő a futárnak fizeti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

 

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Személyes átvételre nincs lehetőség!

A TRANS-O-FLEX futárszolgálat alábbi szolgáltatásokat nyújtja Megrendelőink részére.

A csomag feladásakor e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, újabb értesítést kap e-mailen a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a TRANS-O-FLEX Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén újabb e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek.

A második vagy harmadik kézbesítésről a címzett elektronikus felületen dönthet, igénye szerint.

Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást

-          egy új időpontban,

-          egy másik címre,

-          személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott TRANS-O-FLEX CsomagPontban. A TRANS-O-FLEX CsomagPontok listája az alábbi linken érhető el:

http://tofhungary.hu/szolgaltatasaink/csomagpont/

icon bor Valódi bőr felsőrész és bőr bélés
Termékeinket kiváló minőségű, természetes bőrből készítjük.

Részletek » 
icon 3dvarras 3D varrás- technológia
Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.

Részletek » 
icon hajlekony Szuper hajlékony
Cipőink kényelmesek, hajlékonyak.

Részletek » 
icon cikk szupinalt Szupinált
A lábbeli belső talpának kifelé döntése.

Részletek »