Glamour Tavasz - 20% kedvezmény | DDStep Nyár - 10% kedvezmény

Írta: Account Owner D.D.Step,

ddstep

Nézz szét webáruházunkban, válogass kedvedre D.D.Step és Ponte20 gyerekcipők közül! A "Glamour ikonnal" megjelelölt termékeket 20% kedvezménnyel* rendelheted meg a GLAMOUR NAPOK ideje alatt!


 

Néhány fontos tudnivaló a rendeléshez: 
 • A "Glamour-napok" 20% kedvezmény a  'DDSTEPTAVASZ' kóddal érvényesíthető webáruházunkban 2023.04.13. és 2023.04.16. között.
  • Rendelés módosítására, a kuponkód utólagos érvényesítésére, különböző időpontban leadott rendelések utólagos összevonására nincs lehetőség.

  • A megrendelés során megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást és a rendeléshez tartozó e-számlát.

  • Kérjük, a rendelés leadása előtt mérd meg gyermeked lábát. Rövid leírás a talphossz pontos méréséhez ide: https://ddsteponline.hu/pages/meretmeghatarozas kattintva olvasható.

  ...

  2023. április 13-16. között a D.D.Step és Ponte20 teljes árú szandálok 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg. Kedvezmény automatikus beállításra került, a kuponkód használata nem szükséges.

  ...

  A megrendelt termékeket az GLS Futárszolgálat szállítja ki, a rendelésben megadott címre. A futárszolgálat a rendelés várható szállítási időpontjáról a rendelésben megadott e-mail címre küld értesítést. 

  Nem sikerült eltalálni a tökéletes méretet vagy fazont? Semmi gond! :)

  Termék/méretcsere igénylést ide kattintva jelezheted felénk, a vásárlástól való elállásról itt találsz meg minden fontos részletet. Termékcsere esetén a kuponkedvezmény a cseretermékekre is beállításra kerül, az akciós ár ebben az esetben kizárólag az Glamour-napok ajánlatban megjelölt termékekre érvényesek.


  Megosztom  ← Korábbi írás