GLAMOUR NAPOK - 2021 Tavasz

Írta: Account Owner D.D.Step,

Nézz szét webáruházunkban, válogass kedvedre D.D.Step és Ponte20 gyerekcipők közül! Kedvenceidet 20% kedvezménnyel rendelheted meg a GLAMOUR NAPOK ideje alatt!

Néhány fontos tudnivaló a rendeléshez: 
  • A kuponkód kizárólag a "Pénztár" menüpontban váltható be. A megjegyzésben / e-mailben elküldött kuponkódot utólag nem áll módunkban érvényesíteni. Különböző időpontban leadott rendelések utólagos összevonására nincs lehetőség.
  • A megrendelés során megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást és a rendeléshez tartozó e-számlát.
  • Kérjük, a rendelés leadása előtt mérje meg gyermeke lábát. Rövid leírás a belső talphossz pontos méréséhez ide: https://ddsteponline.hu/pages/meretmeghatarozas kattintva olvasható.
  • A belső talphossz adatok a termékoldalon található "Mérettáblázat" linkre kattintva érhetőek el. A mérettáblázatban feltüntetett adatok nem a talpbetét / cipő teljes hosszát, hanem hanem a gyermek talphossz méretét jelölik. 
  • A megrendelt termékeket az GLS Futárszolgálat szállítja ki, a rendelésben megadott címre. A futárszolgálat a rendelés várható szállítási időpontjáról a rendelésben megadott e-mail címre küld értesítést. 

A 20% kedvezményt érvényesítő kuponkód: "DDSTEP20" Ajánlatunk 2021.04.08. és 2021.04.11. között érvényes* minden teljes áru termékre.

Nem sikerült eltalálni a tökéletes méretet vagy fazont? Semmi gond! :)

Termék/méretcsere igénylést ide kattintva jelezheted felénk, a vásárlástól való elállásról itt találsz meg minden fontos részletet.


Megosztom← Korábbi írás