Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

MÉRETMEGHATÁROZÁS

 

A megfelelő gyerekcipő kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy a gyermek lába folyamatos nő. Gyakran ellenőrizzük gyermekünk cipőjének méretét, mert Ő még nem biztos, hogy el tudja mondani, ha kezdi kinőni azt. Ha kezd szűk lenni egy lábbeli, vagy összeszorítja a lábujj körmeit, nyomja a gyerek lábát, mindenképp nagyobb cipőre lesz szüksége. Ugyanakkor nem ajánlott egy mérettel nagyobb cipőt sem venni, hiszen akkor a túl hosszú, túl széles cipő nem tartja megfelelően a lábat, ami kedvezőtlenül hat a fejlődő gyereklábakra, nem beszélve arról, hogy egy nagy cipőben könnyebben megbotlik, elesik a kisgyerek.

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő méretet, nincs más hátra, mint megtalálni a tökéletes lábbelit. Nálunk a fantasztikus BÉLELT FIÚ és LÁNY CIPŐKTŐL kezdve a bölcsődébe, óvodába nélkülözhetetlen BENTI CIPŐKIG mindent megtalálhat.

Amennyiben kérdése lenne akár termékeinkkel, akár az alábbi mérettáblázattal kapcsolatban, keresse bátran ügyfélszolgálatunkat. Jó vásárlást!

KATTINTSON AZ ALÁBBI KÉPRE, HOGY MEGJELENJEN A NYOMTATHATÓ MÉRETTÁBLÁZAT! 

A mérettáblázat használata:

A D.D.step cipő mérettáblázatot 100%-os méretben nyomtassa ki. Állítsa gyermekét a lap alján jelzett nyílhoz és kérje meg, hogy teljes súlyával nehezedjen a talpára. Mérje meg a sarok és a leghosszabb lábujj közti távolságot. Érdemes, mindkét lábat egyenként megmérni, mert lehetnek eltérések a két láb között és mindig a nagyobb méretűt kell figyelembe venni. Amennyiben erre nincs lehetőség, egy sima papírlap segítségével is meg lehet mérni gyermeke talpának hosszát. Rajzolja körbe a gyerek lábát és hasonlóan, mérje le a talp és a lábujjak közti leghosszabb távolságot. A lemért talp hosszához hozzá kell adni 5-9 mm-t. Így kapjuk meg a cipő ideális belső méretét. Ha vékony, keskeny lábú a gyermek elég 5-7 mm-t, ha erősebb, szélesebb lábú, magas rüsztű a gyermek, akkor 7-9 mm-t érdemes hozzászámolni. Ha az így kapott szám két méret között van, a nagyobb méretet kell választani.

 D.D.Step Általános                                                                                                                       

               

icon bor Valódi bőr felsőrész és bőr bélés
Termékeinket kiváló minőségű, természetes bőrből készítjük.

Részletek » 
icon 3dvarras 3D varrás- technológia
Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.

Részletek » 
icon hajlekony Szuper hajlékony
Cipőink kényelmesek, hajlékonyak.

Részletek » 
icon cikk szupinalt Szupinált
A lábbeli belső talpának kifelé döntése.

Részletek »