Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

Gyermekeink cipőinek takarítása, tisztántartása és ápolása nagyon fontos kérdés, hiszen csak így biztosíthatjuk a cipők tartósságát és esztétikai állapotát. Ha egy lábbeli nincs rendben tartva az hamarabb tönkremehet, kényelmetlenné, és persze csúnyává válhat.
Ha gyakran befújjuk a cipőket impregnáló spray-vel, növelhetjük a szennyeződés- és víztaszító képességüket.

A tisztítási módjuk az anyaguktól függően más és más, de ami biztos, akár vászon, akár bőr cipőről van szó, TILOS mosógépben kimosni őket! Hagyjuk megszáradni a cipőket és ezután sárkefével dörzsöljük le a felső, majd alsó részről is a sarat és a port.  Gyerekcipőt nem ajánlott radiátoron szárítani, csak szobahőmérsékleten.

A vászoncipőket enyhén nedves ronggyal áttörölve lehet tisztán tartani.

Miután eltávolítottuk a sarat és a port, ajánlott a bőr cipőket ápolószerrel ápolni. A fényes bőr cipőket impregnáló spray, wax, cipőkrém vagy mélyviasz vékony rétegben való felvitelével tudjuk ápolni. Inkább többször, keveset elven használjuk ezeket a készítményeket. Ajánlott kerülni a szilikon tartalmú készítményeket, mivel átmenetileg szép csillogást, fényt kölcsönöznek a cipőknek, de hosszútávon kiszárítják a bőrt.

Velúr vagy hasított bőr cipőkről gumiból készült radírral tudjuk a legkönnyebben eltávolítani a szennyeződéseket, majd használjuk a hozzájuk készült impregnálókat vagy bőrpuhító, színfelújító spray-ket.

Bőr gyermekcipőknél nagyon fontos megjegyezni, hogy sosem szabad ilyen cipőbe a homokozóba engedni a gyereket, hiszen a homokszemcsék felsértik a bőr felső rétegét. Azon túl, hogy a cipő esztétikai veszteséget szenvedett, még a belseje is tele lesz homokkal, mivel a varrások mentén könnyen utat talál magának a homok. Azt sem szabad elfelejteni, hogy csak zoknival viselje a gyerek a cipőt, mivel a zokni elsődleges funkciója az izzadtság felszívása és nem a cipőé. A zoknit nagyon könnyen ki lehet mosni, a bőrcipő esetében ez már nagyobb kihívás. Mint már írtuk, cipőt tilos mosógépben mosni, ez a bőr cipőre még inkább igaz. Nem csak a színét veszítheti el, de még a varrás vagy ragasztás is elengedhet, ami a cipő deformáltságát és kényelmetlenségét eredményezheti.

Jó, ha két pár benti és két pár kinti cipője van a kicsinek, mivel amíg az egyik pár még szárad (ápolás, izzadtság), addig tudja hordani a másik cipőt.

icon bor Valódi bőr felsőrész és bőr bélés
Termékeinket kiváló minőségű, természetes bőrből készítjük.

Részletek » 
icon 3dvarras 3D varrás- technológia
Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.

Részletek » 
icon hajlekony Szuper hajlékony
Cipőink kényelmesek, hajlékonyak.

Részletek » 
icon cikk szupinalt Szupinált
A lábbeli belső talpának kifelé döntése.

Részletek »